Περίοδος Εγγραφής

Η περίοδος εγγραφής στους κύκλους σπουδών του Προγράμματος Διδασκαλίας Αραβικής Γλώσσας για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021,​ θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Ετήσια Δίδακτρα

Ετήσια Δίδακτρα Χειμερινού-Εαρινού Κύκλου Σπουδών

Οι κατηγορίες των ενδιαφερόμενων Το κόστος
Φοιτητές/ριες και εργαζόμενοι/ες Πανεπιστημίου Αιγαίου* (με επίδειξη σχετικού πάσου) 270 €
Φοιτητές κρατικών ελληνικών Πανεπιστημίων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.* (με επίδειξη του φοιτητικού πάσου) 310 €
Άνεργοι/-ες* (με επίδειξη ισχύουσας κάρτας ανεργίας) 320 €
Ενδιαφερόμενοι/-ες εκτός Πανεπιστημίου, εργαζόμενοι/-ες και συνταξιούχοι 380 €

Βήματα Εγγραφής Χειμερινού-Εαρινού Κύκλου Σπουδών

Για να εγγραφεί ο/η ενδιαφερόμενος/-η στον κύκλο σπουδών χειμερινού-εαρινού κύκλου ακολουθεί τα εξής βήματα:

  • Ο ενδιαφερόμενος/η συμπληρώνει την παρακάτω φόρμα-αίτηση εγγραφής με τα προσωπικά του στοιχεία. Για τη φόρμα πατήστε εδώ. Κατόπιν συμπλήρωσης της παραπάνω φόρμας-αίτησης, η συντονιστής του προγράμματος θα επικοινωνήσει εντός δύο εργάσιμων ημερών μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά με τον/ την ενδιαφερόμενο/-η, για περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών.
  • Ο ενδιαφερόμενος/η καταθέτει πριν την έναρξη των μαθημάτων, το ποσό των διδάκτρων που του αναλογεί εφάπαξ, σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής ή μέσω προσωπικής κατάθεσης σε τράπεζα. Για την πληρωμή του σχετικού ποσού ο ενδιαφερόμενος/η μεταβαίνει στην ιστοσελίδα https://www.ru.aegean.gr/epos/?id=182 συμπληρώνοντας εκεί τα σχετικά στοιχεία.
  • Οι επιμορφούμενοι/ες, κατόπιν συνεννόησης με τη συντονίστρια, αποστέλλουν ηλεκτρονικά την απόδειξη καταθετηρίου και το αντίστοιχο αποδεικτικό έγγραφο, ανάλογα με την κατηγορία που ανήκουν ( π.χ. φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας κ.λπ.).